Få styr på fragtpriser i Danmark!

16 april 2020
Anne-Mette Hansen
Få styr på fragtpriser i Danmark!

Hvad koster det egentligt at sende breve og pakker? Priserne i Danmark ændrer sig hele tiden og så var der lige endnu et fragtfirma, som man ikke kendte til. Nogle ting kan heller ikke bare sendes med normal post, og derfor kan man have brug for at få et tilbud på en større fragtopgave. I denne artikel kan du læse meget mere om de helt gængse fragtpriser, men også om hvordan du får et fragttilbud på en større forsendelse. 

Hvad koster det at sende pakker?

Skal du sende en pakke, er der flere selskaber i Danmark, som du kan benytte. Det er f.eks. PostNord, GLS og DAO.

Der er selvfølgelig gode gamle PostNord, som vi jo alle kender. Med PostNord kan du sende dine helt gængse størrelses pakker. Det koster mellem 60 og 190 kr. at sende en pakke, afhængigt af hvor du køber din pakkelabel og hvor meget pakken vejer. Den kan veje op til 20 kg. 

Med GLS kan du også sende pakker på maks. 20 kg. Priserne ligger mellem 60 kr. og 160 kr. afhængigt af pakkens dimensioner.

DAO tilbyder nogle virkelige gode priser. Deres mindste pakke på 0-1 kg koster kun 33 kr. Hvis den skal være med hjemmelevering er prisen 36,25 kr. DAO er især kendt for at levere meget hurtigt og for deres tidlige morgenlevering. 

Kan jeg modtage et fragttilbud på en større forsendelse?

Står du over for at skulle have sendt en større forsendelse, som er på mere end de typiske 20 kg? Så er det en god idé at få tilbud fra flere fragtselskaber, så du ender med den bedste pris på markedet. Priserne og hvilket firma du skal vælge, afhænger af om pakken skal sendes indenlands eller udenlands og hvor hurtigt din forsendelse skal frem. 

Læs meget mere om fragtpriser, fragtfirmaer og hvordan du indhenter fragtpriser fra forskellige firmaer i Danmark og udlandet. 

Flere Nyheder