Find pakkeshop til GLS indlevering

08 september 2021
Astrid Pedersen

Når din pakke skal sendes via GLS, er det vigtigt, at du vælger en pakkeshop, som kan håndtere GLS forsendelser.

Der er mange pakkeshops, indleveringssteder og access points rundt omkring i Danmark. Disse kan med fordel benyttes hvis du ønsker at foretage en forsendelse med GLS, PostNord, DHL, DAO, GLS, TNT, Bring eller andre fragt selskaber.

Men det er ikke alle pakkeshops som er tilknytte GLS. Og ønsker du ikke at gå forgæves er et altså vigtigt at du på forhånd udser dig din GLS pakkeshop.

Find dit GLS indleveringssted hos Indleveringssted.dk

Med en online forsendelses portal Indleveringssted.dk er det nemt at finde en GLS pakkeshop i nærheden af dig. Du skal blot indtaste dit postnummer, så vil du blive præsenteret for en liste over GLS indleveringssteder tæt på din bopæl eller din arbejdsplads.

Du kan også skabe dig et overblik over GLS indleveringssteder ved hjælp af danmarkskortet på siden. Og når du har fundet din foretrukne pakkeshop er det blot at bestille og betale forsendelsen online.

Køb GLS pakkelabel via Indleveringssted.dk

Inden du styrter ned til din GLS pakkeshop for at indlevere din pakke til forsendelse skal du først forsyne den med et GLS pakkelabel. Dette kan du erhverve i forbindelse med bestilling af din forsendelse online.

På Indleveringssted.dk kan du bestille – og betale for – din GLS forsendelse. Du skal blot indtaste oplysninger om din forsendelse, for eksempel pakkens vægt og mål samt modtagerens adresse. Så får du en liste over GLS produkter som du kan vælge imellem.

Så snart du har betalt for din forsendelse vil du modtage dit GLS pakkelabel. Og så er det bare at montere dette pakkelabel så din pakke er klar til GLS indlevering og forsendelse.

Du kan læse mere om GLS, købe GLS pakkelabel og finde dit nærmeste GLS indleveringssted på Indleveringssted.dk.

Flere Nyheder