Giv stuer og værelser nyt liv med fine plakater

14 december 2020
Astrid Pedersen

Hvis du er helt på bar bund i forhold til, hvorledes du skal dekorere de kedelige, ensfarvede vægge i dit hus eller i din lejlighed, kan du med stor fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig få inspiration til oppyntning med flotte plakater i alle stilarter og med varierende motiver.

Vælg de smukkeste kunstplakater til din stue

Hvis du ønsker at din stue skal signalere stil og raffinement kan du vælge at dekorere væggene heri med kunst plakater. En kunst plakat kan være en reproduktion af et kendt kunstværk som du kan erhverve for en brøkdel af den pris du ville give for original kunst. På den måde kan du få værker af tidens største kunstnere ind på væggene i din stue.

Du kan for eksempel vælge plakater med motiver fra den kendte gadekunstner Banksys hånd. Banksys motiver er så klare og gennemtrængende som hans til tider kontroversielle og provokerende budskaber. De enkle stencil silhouetter egner sig perfekt til plakat tryk, idet motiverne er simple og kontrast fyldte. Med en velplaceret Banksy plakat i stuen giver du rummet kant – og sørger samtidig for at der er mindst eet spændende samtale emne til dit næste middags selskab.

Visse kunstnere har faktisk taget plakaten til sig som et medie. Dette betyder at du også kan erhverve dig decideret plakat kunst – det vil sige kunstværker som er tiltænkt plakat formatet. Du kan finde masser af flotte kunst plakater fra ægte plakat kunstnere hos Sohu. Og det til nogle af markedets laveste priser.

Skab din egen plakat hos Sohu

Foruden allerede trykte plakater kan du hos Sohu skabe din helt egen plakat – for eksempel en sød fødsels plakat til dit barn. Se det store udvalg af lotte og farverige plakater hos Sohu i den online shop på https://sohu-shop.dk/shop/plakater-7s1.html 

Flere Nyheder