Hjælp til slamsugning? Kontakt din lokale entreprenørvirksomhed

26 juli 2020
Astrid Pedersen

Er din kloak stoppet til, eller har du brug for assistance i forbindelse med tømning af septik tank eller lignende? Så kan du trygt kontakte din lokale entreprenør virksomhed. Her vil du nemlig typisk kunne finde fagfolk med speciale inden for slamsugning, som står parat til at give en hjælpende hånd med dette stykke special arbejde.

Hvem kan hjælpe med slamsugning i Nordjylland?

Er din bolig eller din virksomhed baseret i det nordjyske kan du med fordel tage kontakt til Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning. Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning er en entreprenør virksomhed med base i Hjørring som gerne hjælper med alle typer opgaver som er relateret til bygge og anlæg – her under slamsugning.

Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning er i besiddelse af intet mindre end tre lastbil slamsugere og to traktor slamsugere. Alle slamsugnings køretøjer hos Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning er forsynet med både spul og sug og er konstrueret til hurtig og effektiv spuling, rensning og tømning af samtlige typer kloakker, brønde og lignende.

Der ud over er lastbil slamsugerne er godkendt til farlig gods, hvorfor disse eksempelvis kan anvendes i forbindelse med tømning og rengøring af olietanke. Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning kan også assistere i tilfælde af oversvømmelser, hvor de dygtige fagfolk med deres slamsuger køretøjer hurtigt er fremme på stedet og kan hjælpe med effektiv opsugning af vand.

Du kan desuden hos Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning få hjælp til opsugning og rensning af kloakledninger og brønde, her under tagbrønde, køkkenbrønde, vejbrønde og pumpebrønde. Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning giver gerne ene hånd med når dine olietanke, oliefang eller sandfang skal renses op, og tømmer gerne din septik eller samle tank. De dygtige chauffører hos Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning har alle nødvendige kurser og tilladelser og er samtidig i besiddelse af såvel rutine som ansvarsfølelse.

Du kan læse mere om slamsugning ved Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning på https://www.vennelyst.dk/arbejdsomrader/speciallosninger/slamsugning 

Flere Nyheder