Måske man lige skal lære lidt om det gamle Excel på et kursus

19 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Som regel når man tager på kurser, så er det jo for at blive klog på noget, som er nyt og moderne.

Så har man her mulighed for at isolere sig fra de andre gøremål, som man måske skal lave på arbejdet eller på studiet, om der så er lektier, kurset foregår over flere dage, eller det bare lige tager et døgns tid at gennemføre.

Det kommer ofte an på, hvor omfangsrigt et kursus man har fat i, og om man bare lige vil have en overfladisk indførelse i det, eller man vil tage det på et grundigt niveau, hvor man virkelig fordyber sig i det.

Dette kan man blandt andet gøre hos https://www.4d.dk/kurser/office/excel 

Hører man om noget gammelt, så er det som regel som perspektiv, der skal gøre, at man bedre kan se tingene i relief, til sammenligning, eller det netop er via det gamle, man kan genkende, hvad man skal gøre i det nye.

Nogle gange vil man gerne skue bagud

Det er jo dog blevet moderne at være retro, og det samme gælder med teknik og spil, hvor man ser, at man ikke alene pudser de gamle spillemaskiner af, men hvor man også laver emulatorer, der kan genskabe de gamle spil.

Endvidere er der jo spil, som man ikke udvikler på, og man slår sig næsten korsets tegn for sig, hvis der kommer opdateringer til det, fordi det fungerer så godt.

På samme måde vil man måske gerne arbejde i en gammel udgave af Excel, som man har gjort kompatibel med en moderne computer eller lignende.

Det er måske her, man har rigeligt med de funktioner, man skal bruge, og/eller man har erfaring med den slags, fra dengang man arbejdede aktivt med det til at starte med.

Men man husker det måske ikke så godt, eller man vil lære det bedre at kende, så man leder efter et kursus i Excel i en ældre udgave af det.

Flere nyheder