Nu kan du hjemmefra handle med dit lokale bilhus

17 april 2020
Silje Hansen
Nu kan du hjemmefra handle med dit lokale bilhus

En bil er et nødvendigt og ikke mindst et vigtig redskab for mange. En bil er forbundet med en stor fleksibilitet og frihed, som gør at du kan bevæge dig rundt i byen og hele landet ligesom det passer dig. For mange børnefamilier er bilen også et nødvendigt redskab, for at logistikken kan gå op i hjemmet. Det gælder særligt, når man som forældre skal på arbejde samtidigt med at børnene skal bringes og hentes igen i børnehaven, skolen eller den lokale fritids forening.

Når du skal købe en ny bil eller en bedre brugt bil, kan det være svært at overskue, hvad der er tilgængeligt på markedet. Her kan det være tidskrævende og for omstændigt at sætte flere dage af til at besøge de lokale bilhuse, for at se hvad der er på kampagne eller tilbud. 

23 bilhuse er samlet ét sted for din skyld

Nu har mere end 23 bilhuse gået sammen, for at gøre det lettere og smartere for dig, som enten er på jagt efter en ny eller bedre brugt bil. Hos Det Digitale Bilhus, kan du danne dig et overblik over, hvad der rører sig på markedet samt bestille din bil hos dit foretrukne bilhus. Her finder du blandt andet autoriserede forhandlere af Toyota, Fiat, Mitsubishi, Alfa Romeo, Jeep og Iveco. 

Hvilke fordele er der ved Det Digitale Bilhus?

Når du benytter dig af den smarte platform, er det meget lettere at finde ud af bytteprisen vil være for din gamle bil. Her hjælper de 23 bilhuse dig også med at sælge din gamle bil, hvis du ønsker det. Det er både hurtigere og nemmere for dig, end hvis du satte bil til salg hos en enkelt forhandlere, da der nu er flere sælgere der vil arbejde på at få din bil solgt. På platformen kan du se værksteder, som du kan sende din bil til samt priser for at løse de forskellige opgaver. Besøg dem her hos https://www.detdigitalebilhus.dk/.

 

Flere Nyheder