Plaststøbning i top professionel kvalitet

22 september 2021
Astrid Pedersen

Har du brug for professionel hjælp til sprøjtestøbning af plast materialer? Så læs med her.

Carmo A/S hjælper med hele plaststøbning processen

Med et fuldt skalerbart produktions apparat er den danske plaststøbning virksomhed Carmo A/S rigtig godt rustet til at varetage din sprøjtestøbning i samtlige faser.

Carmo A/S hjælper med alt fra idé over prototyping til endelig implementering og fremstilling af dine plast emner. Du får fremstillet dine prototyper på præcis og hurtig vis, i de rigtige materialer og helt klar til proof of concept.

Med det patenterede rapid prototyping koncept Carmo Print Moulding fremstilles forme til prototyper ved hjælp af nem og hurtig 3D teknologi. Her efter sprøjtestøbes emnerne ved hjælp af disse forme.

På den måde bruges kun halvdelen af den forventede tid som normalt sættes af til prototype fremstilling samtidig med at omkostningerne i forbindelse hermed minimeres.

Hurtig og sikker fremstilling af alle typer plast emner hos Carmo A/S

Efterfølgende forestår Carmo A/S alt hvad der handler om fremstilling af det endelige produkt. Carmo A/S er i besiddelse af et super fleksibelt produktions apparat bestående af flere produktions celler. Denne opbygning af produktions apparatet muliggør hurtig omstilling. Og så benytter Carmo A/S sig af avanceret robot teknologi, for mest mulig automatisering.

Sprøjtestøbning med de bedste plast materialer

Når du lader Carmo A/S forestå støbning af dine plast emner kan du være sikker på at der udelukkende anvendes materialer i top kvalitet.

Carmo A/S tilbyder sprøjtestøbning af emner i en lang række plast materialer, og rådgiver gerne omkring dit materiale valg. Samtlige plast materialer, som anvendes i forbindelse med sprøjtestøbning hos Carmo A/S, overholder REACH standarden og kvalitets tjekkes løbende, lige som Carmo A/S kontinuerligt tester løbende nye, biobaserede materialer.

Du kan læse mere om Carmo A/S og kontakte virksomheden direkte via dennes hjemmeside carmo.dk.

Flere Nyheder