Salg af brugte biler på forhandlernes egen bilportal

14 april 2020
Astrid Pedersen
Salg af brugte biler på forhandlernes egen bilportal

Køb af ny bil repræsenterer i langt de fleste tilfælde en større økonomisk udskrivning – og derfor er det vigtigt at tænke sig godt om. Inden du går ud og gældsætter dig for flere hundrede tusind for at få fingrene i en spritny bil frisk fra fabrikkens samlebånd, bør du således overveje, om ikke det var smartere at kigge efter en brugt én af slagsen.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil frem for en ny?

Der er flere gode grunde til at satse på en brugt bil i stedet for en ny. De handler alle om økonomi – og det er jo også en temmelig vigtig grund. Især hvis du står for at skulle købe ny bil på grund af ændrede familie forhold, for eksempel en forøgelse. Så har du sikkert andre og vigtigere ting at bruge penge på end at skulle afdrage på et dyrt bil lån.

Dette gælder især fordi en fabriksny bil lynhurtigt taber sin værdi. I løbet af de første fem år kan din bil have tabt så meget af sin værdi i forhold til nyprisen, at du faktisk går og afdrager på et bil lån hvis hovedstol repræsentere en større monetær værdi end bilen selv. Så er det ærgerligt at tænke på, at du – såfremt du havde valgt en brugt bil med tre til fem år på bagen – ville have kunnet få langt mere bil for pengene, og ikke stadig skulle afdrage på lånet.

En brugt bil kan sagtens holde en høj kvalitet selv om den har smidt det meste af din nyværdi, således kan du faktisk, når du køber brugt bil, drage nytte af det store værditab i bilens første leve år.

Hvor finder jeg bruge biler til salg?

Hos Biltorvet, Danmarks største bil portal, finder du annoncer for bruget biler til salg fra forhandlere over hele Danmark – se dem alle på Biltorvet.dk

Flere Nyheder