Sjov og hygge med fiskeri

24 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal sommeren nydes herhjemme? Så bør du tænke over hvilke aktiviteter familien skal bedrive tiden med.

Lystfiskeri – sjovt og spændende for hele familien

Hvis familiens nye fælles hobby skal involvere masser af solskin, frisk luft og friluftsliv er det oplagt at overveje lystfiskeri. Når familiens fisker sammen deles I om de rare og hyggelige natur oplevelser. Og I får mulighed for at sætte aftensmad af egen fangst på middagsbordet.

Hvad skal jeg indkøbe af fiskegrej?

Hvis du er helt på bar bund hvad angår udstyr og tilbehør til din nye hobby bør du undersøge sagerne inden du køber ind. Fiskeri er nemlig ikke blot fiskeri.

Der er forskel på grej som skal anvendes i forbindelse med fangst af sild eller makrel og så de fiskestænger, fiskehjul og kroge som du skal bruge hvis du vil fiske i søer eller åer. Derfor er det en god idé at beslutte hvilken form for fiskeri du ønsker at dyrke, og købe ind herefter.

fiskeri

Skal lystfiskeri være en hobby for dig og din familie, og tæller denne meget små medlemmer, er det smart at lægge blidt ud. De yngste medlemmer af familiens vil helt sikkert kunne få megen glæde af at fiske ved en af de mange put and take søer rundt omkring i landet. Udfordringen er måske ikke så stor. Men I er nærmest garanteret fangst – og dermed en succes oplevelse.

Til put and take fiskeri skal du blot bruge fiskestænger til hele familiens, selvfølgelig suppleret af lod, blink og flåd samt liner og kroge. Det er samtidig klogt at investere i varmt og vandtæt tøj, så fisketuren ikke bliver spoleret af regnvejr, kulde eller våde fødder.

Du kan finde alt hvad du skal bruge af fiskegrej og beklædning hos Fluer.dk – en online forhandler af udstyr til fiskeri og udeliv. Se det store udvalg af fiskegrej i webshoppen på hjemmesiden fluer.dk

Flere Nyheder