Vælg den helt rigtige guldring

24 maj 2020
Lotte Hindsberg

Mange forbinder guldringe med bryllup og ægteskab og det er også en af de mest almindelige ringe der købes til lejligheden. Det er muligt at købe en guldring i Aalborg, hvis man er på udkig efter en.

Det er muligt at købe 2 ens ringe, men det er også muligt hvis man ønsker det, at der sættes ædelstene i den ene af ringene, hvis man ønsker at der er gjort lidt ekstra ud af ringen til kvinden. 

En perfekt guldring til forlovelse

Hvis du har lyst til at overraske kvinden i dit liv og har planer om at fri til hende ved en speciel lejlighed kan du overveje at fri til hende med en af de populære prinsessering. Det er en enkel guldring med en enkelt diamant i. Det er en tidløs ring der også kan bæres efterfølgende. Hvis man på et senere tidspunkt får lyst kan ringen udskiftes med en anden diamant. Enten i en anden størrelse eller kvalitet. Det kunne f.eks. ske til en helt speciel mærkedag. 

Valg af ringe

Der er flere muligheder for at vælge guldringe. I kan vælge at gå i en fysisk guldbutik eller i kan købe dem på nettet. Inden i køber er det en god ide at sikre jer, at i kender jeres ring størrelse. Hvis i har valgt at købe ringene på nettet, er der ofte flere gode råd til hvordan i måler jeres fingre. Nogle af dem er mere sikre end andre. Husk at størrelsen på din ringfinger er forskellig om morgenen og om aftenen.

Hvis i er usikre på om i har valgt den rigtige størrelse, bør i vente med at få indgraveret dato og evt. tekst i ringene. Ringe med indgravering kan ikke byttes. Alternativt bør i købe ringene i en fysisk butik efter at i har fået målt jeres ringstørrelser.

Flere Nyheder